Nový byt 3+kk s balkonem, garážovým stáním a s výhledem do klidné zahrady. Praha 3 - Žižkov, 5 minut chůze od Hlavního nádraží.

Cena: 37 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: plus energie, služby, vytápění cca 5.500,- Kč měsí
Druh: byt 3+kk
Typ: pronájem
Okres: Praha 3
Lokalita: Praha 3
Ulice: U Viktorie
PENB: B
Aktualizace: 02.09.2024 09:42
Číslo zakázky: 3610921
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 3702 m2
Obytná plocha: 67 m2
Počet pater: 8
Patro: 4
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu byt v novostavbě s dispozicí 3+kk, s balkonem, garážovým stáním a s výhledem do klidného zeleného vnitrobloku. Bytový dům Viktoria Center stojí cca 5 minut chůze, případně jednu stanici tramvají od Hlavního nádraží. V přízemí domu jsou základní služby - obchody s potravinami, Lidl, drogerie, kavárna, květinářství, atd. V docházkové vzdálenosti, cca 10 minut chůze se nachází Riegrovy sady a především malebná Parukářka a park na vrchu Vítkov. Byt je praktický díky větší obytné místnosti, dostatku úložných prostor v předsíni a především díky velkému balkonu (13 m2), kde lze pěstovat byliny, grilovat a vůbec užívat čas na vzduchu. Na balkon má vlastní vstup každý z pokojů. V kuchyni se nachází všechny standardní spotřebiče - tj. vestavěná lednice s mrazákem, trouba, varná deska, myčka i mikrovlnka. V koupelně je vana i sprchový kout a vyhrazený prostor pro pračku, příp. sušičku. Majitelé hledají klidného a dlouhodobého nájemníka, ideálně rodinu, resp. někoho, kdo ocení polohu, praktičnost a estetiku tohoto bydlení. Pro bližší informace a prohlídku mne prosím kontaktujte.
Realitní makléř:

Václav Hosnédl
tel: 725 293 825

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 161 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop