Pronájem prostorného bytu 4+KK s terasou s krásným výhledem na Prahu a 2 parkovacími místy

Cena: 40 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: poplatky 4 792 Kč/měs. + elektřina na nájemce
Druh: byt 4+kk
Typ: pronájem
Okres: Praha 3
Lokalita: Praha 3
Ulice: Zvěřinova
PENB: B 73 kWh/m2/rok
Aktualizace: 26.08.2024 10:45
Číslo zakázky: 6697040
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 2109 m2
Obytná plocha: 104 m2
Počet pater: 11
Patro: 9
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Výtah: ano
Nabízíme k pronájmu velice pěkný byt o dispozicích 4+KK/T v projektu Tulipa Třebešín ve Zvěřinově ulici na Praze 3. Byt se nachází v 9. podlaží, celkem má 104 m2 a najdete v něm vše, co k bydlení potřebujete. Je zde prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, v kuchyni jsou všechny vestavné spotřebiče a účelně umístěné dvojité skříňky až ke stropu. Z obývacího pokoje se dostanete na západně orientovanou terasu, ze které je velkolepý výhled na panorama Prahy. Terasa je vybavena elektrickou markýzou s pohybovým senzorem. Dále jsou k dispozici 3 samostatné ložnice/pokoje. Z jedné z ložnic je také výstup na terasu. Prostorná koupelna je vybavena jak sprchovým koutem, tak vanou. Dále je tu technická místnost s WC a pračkou a sušičkou. Byt se nabízí vybavený nábytkem, po dohodě s majiteli je možno některé kusy odvézt. V bytě je klimatizace. Majitelé si přejí nájemníky bez domácích mazlíčků a nekuřáky.
Součástí pronájmu je i pronájem 2 parkovacích míst v suterénu domu přístupného výtahem.
V okolí domu najdeme veškerou občanskou vybavenost: MŠ, ZŠ, mezinárodní MŠ, sportovní centrum Hektor a sportovní centrum Třemešná, Albert, Rossman, kavárnu, pizzerii, pelmeňárnu, nehtové a kosmetické studio, 2 jógová studia a mnoho dalšího.
Byt je ihned k nastěhování. Doporučujeme prohlídku.
Realitní makléř:

Barbora Merknerová
tel: 608 662 147

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 140 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop